Mikko Huotarin päiväkirja

22.1.08

Karmiva ilmastonmuutos

field

Tänään tuli vähän lumen härmettä, joten tammikuu tuntuu edes vähän tammikuulta. Pari päivää sitten tilanne oli toinen. Kuten kuvassa näkyy: rugbykenttä on ilmestynyt Pitskuun. Näinkö tässä piti vielä käydä, että saatiin britti-ilmasto tänne.

Taas evakkoon

21.01.2008

Meidän kodin vesivahingon kuivaaminen jatkuu vielä viikon. Kiikki ja lapset lähtivät nyt Mikkeliin evakkoon. Minä jäin tänne tekemään töitä. Voihan nenä. Jos multa tullaan kysymään, miten menee, voin vastata napakasti, että hyvin hurisee. Vaikka onkin aika tylsää olla yksin hurisevassa kodissa...

8.1.08

Heidi ja heppa

Heidi ja heppa

Käytiin Heidin kanssa kuvaamassa tulevaa projektia varten muutama kuva. Tässä on yksi.

7.1.08

Poikamiesviikko


Meillä on kotona huristin. Se kuivattaa vesivahingossa kärsinyttä lattiaa ja pitää kamalaa meteliä. Kiikki ja lapset lähtivät sitä pakoon. Minä jäin tänne tekemään töitä. Piti tehdä musiikkia tulevaan teokseeni. Huriseva koti muuttui sekamelskaksi. Kyllä sähkökitara äänivallissa yhden hurinakoneen voittaa. Ettäs tiedätte.

3.1.08

Kiikki ja Lempi

Kiikki ja Lempi

Ollaan Pajamäessä Maunuloilla diasporassa, koska meidän kotona ovat puuhapetet jyristelemässä viemäreitä jälleen toimivaan kuntoon. Piti tehdä pieni testi huomista kuvauskeikkaa varten, ja tässä on testikuva, silvuuplee.