Mikko Huotarin päiväkirja

31.3.08

Syksyn lehdet

Kehitin filmirullan, joka oli unohtunut kameraan. Villi meininki oli viime syksynä. Otin tämän jossain Vermon ja Leppävaaran välissä.

23.3.08

Hyvää pääsiäistä!

Via Crucis

Olin kuvaamassa Via Crucista. Satoi räntää. Se tietysti loi vankan visuaalisen efektin lopputulokseen.

Käy katsomassa kuvaesitys osoitteessa mikkohuotari.fi/viacrucis.

21.3.08

Lempi matolla pitkänäperjantaina

20.3.08

Hämmentävä Turun tuomiokirkko

Kävin tänään Turussa kuvaamassa Paarman Jukkaa eli arkkipiispaa. Ohikulkiessani otin Turun tuomiokirkosta kolme kuvaa, jotka yhdistin HDR-kuvaksi. Hämmentävä-sarjani sisältää siis HDR- eli high dynamic range -kuvia. Ne tehdään yleensä kolmesta kuvasta, joista yksi on ylivalotettu, yksi alivalotettu ja yksi normaalisti valotettu.

Tunnisteet:

18.3.08

Lempi 70-luvulta, päivää

Lempi


Lempi kotistudiossa. Katsokaa noita varpaita. Tänään tuli painettua kameran nappia useamman kerran, joten laitetaan tänne pari muuta kuvaa.


Talvipuutarhan kippura


Talvipuutarhan kippura


Simo kahvilassa


Simo sumpilla

16.3.08

Tella

Olin tänään viettämässä vapaapäivää. Mulla oli kamera mukana. Ajattelin mennä Suomenlinnaan kuvaamaan kitschiä. Sääennusteesta poiketen ilma oli sitten niin harmaa, että jätin lauttamatkailut väliin. Valokuvaamisessa en päässyt asemaravintolaa pidemmälle.

Virpoja

Vaikka Einon suostuttelu kesti jonkin aikaa, hän nautti virpomisesta. Ainakin saatujen palkkioiden vuoksi. Kuvassa on myös virpomistapahtumaan liittyvä lorujen lukija.

15.3.08

Virpomisvermeiden kimpussa

Vaikka Eino sanoi, ettei halua huomenna (palmusunnuntaina) mennä virpomaan, niin Kiikki väsäili illalla vitsoja. Einon mieli on hyvin moniulotteinen varsinkin tahtomisien suhteen: on helppo tahtoa ja ei-tahtoa yhtäaikaa. Siinäpä intentio-filosofeille pähkäiltävää.

Lempi satamassa

Oltiin Lempin ja Einon kanssa satamassa. Sinne tuli myös ukki. Eino ja ukki leikkivät kiskoilla junaa, ja me tsiigailtiin Lempin kanssa hinaajia. Satamassa on siistii, juunou.

11.3.08

Liisa-serkku

Liisa-serkku

Kaksi päivää vanha Liisa-serkku avasi silmänsä fotograafia varten. Klikkaa kuvaa, niin näet kuvagalleriastani muita kuvia Liisasta.

Hämmentävä Helsinki osa 2

Tunnisteet:

10.3.08

Satamaromantiikkaa

9.3.08

Lempi uudella syöttötuolilla (jota ei näy)

Tänään Lempille syntyi serkku Pajamäkeen eli naapuriin. Liisa-serkku ja perhe voivat hyvin. Liisa oli syntyessään noin 3,7 kiloinen rinsessa. Onnea!

7.3.08

Hämmentävä Helsinki

Tunnisteet:

5.3.08

Merimies Eino