Mikko Huotarin päiväkirja

30.6.10

Lempi Omppupuistossa

Lempi pyysi mekon laitettuaan: "Rinsessan isi, viitsitkö laittaa mulle kengät". Mä oon siis lapseni mielestä kunkku.

26.6.10

Talin juhannus

Kiikki@Cafe

Lukija

22.6.10

Lauttasaari

20.6.10

Polku


Tämä kuva on pastissi. Kuljin Lempin ja Einon perässä ja yhtäkkiä näky rupesi muistuttamaan Eugene Smithin klassikko-valokuvaa (ks. alla).

17.6.10

Eino

Vielä viisivuotias.

16.6.10

Sheriffi pinteessä

Oltiin Panda-puistossa kolmestaan. Muut olivat varmaan kesälomilla tai sapuskalla.

Koti-isän roolissa kuulee kummallisia kommentteja tuntemattomilta. Mutta nyt myös läheisiltä. Eilen Lempi sanoi: "Isi, sinä olet meidän rakas äiti!"

Tässä kuvassa Lempi ja Eino leikkivät makkaranpaistoa, koska olimme sunnuntaina ja maanantaina Nuuksiossa ja se oli ylivertaisen hauskaa. Einon tikun nokassa on käpy, joka on siis makkara.Eino ja Lempi

Lempi

13.6.10

Nuuksio, Eino ja Lempi

Olin tänään lasten kanssa retkellä Nuuksiossa. Lempi ja Eino tykkäsivät niin paljon, että huomenna vissiin mennään uudestaan.

Nuuksio, Eino ja Lempi

Nuuksio, Eino ja Lempi

Nuuksio

12.6.10

Leija

6.6.10

Eino ja Lempi vaaran vyöhykkeellä

5.6.10

Eino kentällä

Leikittiin Indiana Jones juttuja.

1.6.10

Lauttasaari

Tänään oltiin retkellä Lauttasaaressa. Siellä on Suomen suurin leikkiteline. Nyt myös Lempi osaa kiipeillä siinä, joten siellä oleminen on yhtä juhlaa.

Eilen oltiin lasten kanssa pyöräretkellä ja multa puhkesi etukumi. Piti kävellä aika pitkä matka, mutta opettelimme lintujen ääniä. Eino totesi satakieltä tovin kuunneltuaan, että se "laulaa koko ajan eri sanoilla ja sitten taas aloittaa samoilla sanoilla".