Mikko Huotarin päiväkirja

26.9.11

Lego Star Wars

Lego Star Wars by Mikko Huotari
Lego Star Wars, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Eino suunnittelee paljon omia Lego-aluksia. Ne ovat niin hienoja, että niitä voisi myydä. Tänään otettiin valokuva kahdesta Einon suunnittelemasta aluksesta ja sitten tehtiin tietsikalla tällainen mukamas oikea paketti. Tämän hinta olisi ehkä 39,95 euroa.

Otettiin siis kuva legoista ruokapöydällä. Sitten mentiin tietsikalle ja haettiin lego-logo ja tähtitaivas-tausta ja fontti käsikopelolla. Ja laitettiin ne Photshopissa päällekkäin. Ja hoplaa!

Rajamäellä sienessä

Rajamäellä sienessä by Mikko Huotari
Rajamäellä sienessä, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Kävin lasten kanssa Minnan ja Timon luona yökylässä. Saatin paljon suppilovahveroita.

24.9.11

Sax and the City

Sax and the City by Mikko Huotari
Sax and the City, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

17.9.11

Sieni

Sieni by Mikko Huotari
Sieni, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Submodernia tekotaidetta kotipihan hiekkalaatikolla. Otin mustan paperin ja kameran ja kuvasin kaikenlaista pihan roinaa. Aika menee kuin siivillä, kun hiekkalaatikon reunalla puuhailee. Lempi oli tyytyväinen, kun isi viihtyi hiekkiksellä kaksi tuntia.

Kuin kaksi marjaa

10.9.11

Sri Lankan People

Sri Lankan People by Mikko Huotari
Sri Lankan People, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Auringonlaskun jälkeen Colombon ranta oli täynnä ihmisiä, jotka odottivat jalkoja kastelevia aaltoja.

Olin siis pari viikkoa sitten työmatkalla Sri Lankassa. Oheistoimintona otin kadulla kuvia tyylillä "may I take a photo". Tästä voi tsekata: http://mikkohuotari.fi/srilankanpeople/

9.9.11

Uikku



Einon piti läksyksi harjoitella u-kirjainta ja sitten keksiä uulla alkavia sanoja, jotka piti kuvittaa. Niitä oli aika vaikea keksiä. Sitten Eino kysyi, käykö uikku. Minä sanoin, että käy oikein hyvin. Eino kysyi, miltä se näyttää. Minä hain tietosanakirjan ja etsin sieltä uikkuja edustavan silkkiuikun, ja sitten Eino sanoi, että laita se kirja tuohon pöydälle, jotta hän pystyy piirtämään sen läksykirjaan. Ja sitten Eino piirsi tämän.

4.9.11

Ravintola Silta, Sääksmäki

Kuva työreissulta