Mikko Huotarin päiväkirja

30.11.12

Hyvä ilma pyöräillä

Pyöräilyilma vain paranee! Kova tuuli, lunta tuiskuttaa ja tiet pääasiassa auraamattomia, mutta mitäs siitä. Yli tunti meni töistä himaan (12km), mutta pääasiassa hyvin hauskaa ja pirteää puuhaa. Luovaa ajattelua reitin valinnan suhteen, haastavaa tasapainoilua kapeilla kinttupoluilla ja ennen kaikkea hereillä pitävä tuisku. Matkan aikana yritin pari kertaa miettiä, miksi en polkisi. En oikein keksinyt syytä. Vaihtoehtona olisi siis tod.näk. hieman pidempi aika junassa hikoilua tai ratin takana kiroilua. Ja sitten pitäisi lähteä vielä sen päälle jonnekin kuntosalille. Nyt voi keskittyä pitsan syömiseen ja pianon pimputtamiseen.

Työmatka

  by Mikko Huotari
, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Junaa nopeampi pyöräilijä

Tänään töihin pyöräily oli erityisen virkistävää. Mutta myös nopeaa, koska jätin kaikki rantaradan junat taakseni. Tosin sukset olisi ollut varmaan aivan yhtä varteenotettava vaihtoehto. Mutta oli siellä muutamia pyöräilijöitä. Tänään tuppisuut olivat jäänet pois, ja hyväntuuliset moikkailijat ja rupattelijat olivat pyörien päällä.

29.11.12

Talvipyöräilykausi on alkanut

Talvipyöräilykausi on alkanut. Yöllä vaihdoin Schwalben Marathon Winterit alle ja jätin lokasuojat pois. Tuiskussa polkeminen on hauskaa. Tosin takajarru jäätyi ja risteysalueella tuli vähän häsmäkkää, eli hyvä opetus. Mulla on toi duunimatka 12 kilometriä, joka on snadissa hangessa aika erittäin jees.

27.11.12

Eino Norsunluu & Mikko Lainelauta

Eino opetteli eilen ekan biisin pianolla, tänään tokan biisin. Se laitettiin purkkiin. Einon ristimänä meidän bändin nimi on Eino Norsunluu & Mikko Lainelauta. Eino sanoi, että pianon koskettimia on ennen tehty norsunluusta, mutta siinä ei ole mitään järkeä ja se on väärin. Silti sen mielestä se toimii bändin nimenä hyvin.

Einoa vähän otti päähän, kun toi viimeinen fraasi jäi siltä sleepaamaan. Mä sanoin, että kaikki muusikot tekevät jatkuvasti virheitä. Sitten Eino kysyi, onko joku tehnyt rokkikeikallakin virheen. Mä myönsin, että joo, ja selitin että virheet tekevät musiikin inhimilliseksi. Kyllä se kohteliaisuudesta nieli nää mun humanistiset jorinat, mutta oli kuitenkin sitä mieltä, että olisi ollut parempi soittaa se kohilleen.

19.11.12

Tanssitunnille

Tanssitunnille by Mikko Huotari
Tanssitunnille, a photo by Mikko Huotari on Flickr.

Hetki ennen tanssituntia