Mikko Huotarin päiväkirja

27.5.08

Maailma taas kylässä

26.5.08

Maailma kylässä

Oltiin koko perhe lauantaina Kaisaniemessä Maailma kylässä -tapahtumassa. Tämä bändi oli parempi kuin Euroviisut.

23.5.08

anton corbijn

Tää heppu on kuuluisa valokuvaaja. En tosin ollut kuullut hänestä mitään ennen tätä. Anton on kuvannut rock-maailman julkimoita ja levynkansia. Mm. U2:n Joshua Tree, Achtung Baby jne. Tietämättäni mulla on ihan hitosti Corbijnin kuvia. Tsekkaa nettisivu, niin näet että äijän työt saattavat olla tuttuja.

22.5.08

Piereskellen eläkkeelle

Tänään oltiin aamupäivällä kotona. Kiikki valmistautui Lempin kanssa ulkoilemaan, minä tein jotain työn tapaista. Posti kopsahti ja himaan tuli eläkepaperit, joissa kerrotaan, kuinka paljon tähän mennessä tehdyillä töillä saisi eläkettä. Kiikki avasi paperinsa ja sanoi, että hänelle tulisi tällä työhistorialla reilut 60 euroa. Minä olin avaamassa kuorta ja sanoin että mulla se on varmaan 38 euroa, koska en ole oikein milloinkaan tehnyt kunnollista työtä. No, kun summa oli yllättäen yli 110 euroa, niin Kiikki oli hyvin närkästynyt ja sanoi, että hän raataa diakoniatyössä saadakseen pienen pienen rupueläkkeen ja minä vain piereskelen täällä kotona ja saan paljon enemmän rahaa.

Sellaista se on. Raha haisee.

Tunnisteet:

21.5.08

Kari

Uusi Leican lasi (35mm Summicron) on Karin tiirailun kohteena. Onneksi ei sanonut muikkua kuvaushetkellä.

18.5.08

Eino Omppupuistossa

Sukulainen puussa. Eivätkös ne meidän sukulaiset puusta tulleetkin evoluutioteorian mukaan?

15.5.08

Jane Raven

Artsun bändi Jane Raven oli keikalla O'Malley's pubissa. Kävin ottamassa vähän kuvia ja kokeilemassa uutta filmiä.

14.5.08

Eino äitienpäivänä

13.5.08

Lempi ottaa valokuvauksen vakavasti

Lempi ottaa valokuvauksen vakavasti. Niin kuin minäkin. Ilme on kuin Nixonilla.

12.5.08

Kukat

Annoin äitienpäivänä kortin äidilleni. Siinä oli valokuvaaja Mapplethorpen ottama kuva kukkapuskasta. Äiti luuli että se on mun ottama kuva, taisi esitellä sitä jollekin toiselle myös minun ottamanani. No, jotta asia korjaantuisi, tänään otin kuvan kukkapuskasta. Olkoon se äidille. (Olen käyttänyt kuvassa spesiaalilaimennettua kehitettä saadakseni erityisen vaikutelman, tarkempi resepti kehitteestä etc. löytyy kuvaa klikkaamalla).

Tunnisteet:

5.5.08

Lempin uusi mekko

Mun piti tyhjentää kameraa filmistä, koska olin menossa kuvaamaan Krishna-liikkeen juhlaa. Otin sitten Leicalla Lempistä kuvia. Jossain vaiheessa huomasin, että kamerassa ei ollutkaan filmiä. Vaikka tuollaisesta tulee melkolailla uunoturhapuro-olo, niin hain kuitenkin Nikonin digin ja näppäsin samasta asemasta pari kuvaa. Tässä vaiheessa Lempillä alkaa jo ilme olla melko totinen. Onhan hän saanut poseerata jo parille kameralle. Ja yhdelle uunolle.

4.5.08

Kirsikkapuut kukkivat Alppipuistossa

Lähdettiin Lempin ja Einon kanssa retkellä Alppipuistoon, kun huomattiin, että omassa pihassa kukkivat kirsikkapuut. Alppipuistossa on nimittäin ihan mahdottomasti kirsikkapuita. Japanissa saa kuulemma viikon vapaata, kun kirsikkapuut rupeavat kukkimaan. Sikäläinen ilmatieteenlaitos kertoo, milloin se hetki on. Taisi olla Japanissa viime viikolla. Mäkin voisin pitää viikon vapaata.

3.5.08

Kiikki ja Lempi vappupiknikillä

Tunnisteet: