Mikko Huotarin päiväkirja

18.11.07

Syyskävelyllä Lempin kanssa

DSC_4080

Oltiin Lempin kanssa parin tunnin kävelyllä sumuisen sunnuntain kunniaksi. Otin kameran ja jalusta mukaan. Oli kyllä hieno ilma, ja huvittavaa oli, että väkeä oli aika paljon liikkeellä. Pyöriskeltiin Talin ja Munkkivuoren suunnassa, josta on tämä ensimmäinen kuva.


Toinen kuva (alla) on Strömbergistä. Kuvassa on Mätäjoen putous kolmenkymmenen sekunnin valotusajalla.


Olin illalla Lempin ja Einon kanssa kotona. Lempi veti sikeitä, me tehtiin Einon kanssa maailman korkeinta duplolego-tornia. Eino kysyi, milloin hän pääsee kouluun. Minä sanoin, että siihen menee vielä jonkin aikaa. Eino seisoi tuolilla ja laittoi ojentamiani palikoita torniin. Sitten hän jutteli: "Minä menen kouluun ja sitten minusta tulee tosi iso ja me ollaan vähän aikaa ja sitten me kuoletaan." Minä jäin hölmistyneenä tuijottamaan Einoa, sitten hän sanoi: "No, anna sieltä nyt palikka".


Torni röksähti vähän ajan päästä, kun se alkoi hipoa kattoa, mutta sitten me rakennettiin uusi.


DSC_4107

2 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

Varsinkin tuo eka kuva on tosi hieno. Maisema ei ole mitenkään kovin suomalainen vaan lähinnä tulee mieleen Brittein saaret. Ehkä näkyvyydellä ja valaistuksella osuutta asiaan.
Eikka on näköjään jo varhain omaksunut elämästä sen olennaisen ;-) Hatunnosto siitä herralle.

18. marraskuuta 2007 klo 22.06

 
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

äidin syy;-) keskustelemme einon kanssa elämän kaaresta harva se päivä. tässä versiossa kyllä oli hieman mutkat suorana mm se kohta puuttui, jossa äidistä tulee einon lasten mummo...

21. marraskuuta 2007 klo 20.07

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu